Sport

2013.11.23. 10:26

A listavezető Spartacusnál a sereghajtó Kozármisleny vizitál

Nyíregyháza - Az őszi bajnoki szezon zárómeccsére, de nem az utolsó idei bajnokira készült a héten a Szpari, hiszen tavaszról is előrehoztak még egy kört.

Nyíregyháza - Az őszi bajnoki szezon zárómeccsére, de nem az utolsó idei bajnokira készült a héten a Szpari, hiszen tavaszról is előrehoztak még egy kört.

Ma ebéd után (13 óra) az NB II-es focibajnokság sereghajtója, a Kozármisleny lép majd pályára a Városi Stadionban.

Edzőváltás után

A Pécshez közeli kozármislenyiek eddig mindössze két győzelmet tudhatnak magukénak. Otthon a Tatabánya ellen nyertek 1–0-ra, Kisvárdán pedig 2–0-ra. Idegenben több pontot nem is szereztek, öt mérkőzésen is vereséget szenvedtek. Legutóbb a vendég Vasastól kaptak ki 3–1–re, amit edzőváltás követett, és a csapatot tavaly a Nyugati csoportban ezüstéremig dirigáló Szabó Zsolt, valamint segítője, Mucha József távozott. A klub egykori játékosa, Német Zsolt a megbízott edző. A két alakulat első találkozójára tehát nem a legjobb előjelekkel érkeznek a Baranya megyeiek, ám ez a Szpari szurkolóit cseppet sem izgathatja, hiszen ők győzelmet várnak kedvenceiktől.

Előre nincs lefutva

– Jó hangulatú volt a pénteki edzés, bizakodva várjuk a szombati mérkőzést – kezdte lapunk tájékoztatását Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. – Papíron könnyűnek tűnhet a mérkőzés, ám miként azt korábban már többször hangsúlyoztam, ebben a mezőnyben nincsenek előre lefutott találkozók. A kozármislenyieket ismerem, mindig stabil, jó csapatot alkottak, minden bizonnyal mindent megtesznek majd azért, hogy helyt álljanak. Nekünk elsősorban a saját játékunkkal kell foglalkoznunk, bízom benne, hogy a játékosok átérzik a mérkőzés fontosságát, és ennek megfelelő teljesítménnyel rukkolnak elő – így Lucsánszky Tamás.

- KM-ML -


Az NB II. 15. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus FC a Kosármisleny gárdáját fogadja a Városi Stadionban. Az mérkőzésről élőben tudósítunk a portálunkon szombaton 13 órától. Ön mit tippel a meccs végeredményére?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!