Sport

2013.11.29. 10:39

Búcsúzó játékvezetők: Galambos Tibor, Veres György, Márton László

Szabolcs-Szatmár-Bereg -  Három 60 esztendős labdarúgó játékvezető fejezi be pályafutását a hétvégén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg -  Három 60 esztendős labdarúgó játékvezető fejezi be pályafutását a hétvégén. Szombaton Galambos Tibor a Mátészalka–Tunyogmatolcs meccset vezeti, Veres György a Tiszavasvári–Apagy találkozón fújja a sípot, míg a születésnapján pénteken ünneplő Márton László (Fülesd polgármestere) a Tiszakóród–Vitka mérkőzésen búcsúzik a dirigensként a zöld gyeptől.

Galambos Tibor asszisztensei Gergely István és Schmidt Attila lesznek a mátészalkai találkozón szombaton. Galambos tanár úr 2001-ben tette le a játékvezetői vizsgát.

Veres György nem titkolja: Honvéd-szurkoló. Ennek ékes bizonyítéka, hogy amíg a meccs előtt Détári Lajos, addig a második félidő kezdését megelőzően pedig ő végezte el a kezdőrúgást nemrégiben a Kemecse–Bp. Honvéd Magyar Kupa-találkozón. Szombaton a megyei másodosztály őszi bajnokának otthonában vezeti búcsúmeccsét, ahol Nemcsik József és Nagy György lesznek az asszisztensei.

Márton László civilben Fülesd polgármestere. 1998-ban vizsgázott le, tizenöt éven át járta a futballpályákat. Tiszakóródon Varga Zoltán és Dobos István segítik a 60. születésnapján november 29-én ünneplő játékvezetőt.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!