Sport

2013.11.07. 15:33

Könnyű gólokkal, biztosan

A nyolc közé jutásért a Győr lesz a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza ellenfele.

A nyolc közé jutásért a Győr lesz a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza ellenfele.Ezt simán behúzták! Szerdán este magabiztosan játszotta magát a férfi kézilabda Magyar Kupában a legjobb tizenhat közé a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza együttese. A második vonalbeli nyíregyháziak ezzel zsinórban öt mérkőzésüket nyerték meg (három bajnokit és két kupatalálkozót), ami biztató és jó formáról árulkodik.

Hamar eldőlt a meccs sorsa

Makón már az első félidőben eldőlt a továbbjutás sorsa, hiszen ezt a játékrészt kilenc gólos előnnyel zárták a vendégek, akik ezt a különbséget tartva végül negyvenszer zörgették meg az NB II-es hazaiak hálóját.

– Magabiztos, jó játékkal sikerült venni az akadályt, pedig hiányzott Bozidar Bursac, Braun Brúnó, Varga László és Bécsi János is. - kezdte visszapillantását Varga Zsolt, a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szakmai igazgatója. – A csapat nagyon fegyelmezetten játszott, a tervünk a stabil védekezésből könnyű kontragólok szerzése volt, amit sikerült is megvalósítani. Ezt hűen tükrözte Juhász Zoltán játéka, aki szélsőként tíz akciógólt lőtt.

– Biztató, hogy zsinórban az ötödik meccsünket is megnyertük, ez jó előjel a vasárnapi bajnoki előtt, amikor a Balassagyarmat lesz az ellenfél.

A szövetségben már meg is tartották a negyedik forduló sorsolását. A nyíregyháziak ellenfele az élvonalban jelenleg nyolcadik SZSE Győr lesz, a mérkőzést december 11-én rendezik a bujtosi csarnokban.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!