Sport

2013.11.30. 16:41

Marics Gábor két gólja sem volt elég...

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az öt megye, Borsod, Hajdú, Heves, Nógrád és Szabolcs tehetségeiből összetrombitált Keleti Régió válogatottja nagy iramú, látványos mérkőzésen vereséget szenvedett a Dél-Alföldi régió együttesével szemben – Tiszaújvárosban.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Az öt megye, Borsod, Hajdú, Heves, Nógrád és Szabolcs tehetségeiből összetrombitált Keleti Régió válogatottja nagy iramú, látványos mérkőzésen vereséget szenvedett a Dél-Alföldi régió együttesével szemben – Tiszaújvárosban. Mindkét együttes a támadásokra helyeztea hangsúlyt, ami garantálta, hogy senki nem unatkozott. Az összeszokottabb ellenfél, amely csak és kizárólag Csongrád megyei játékosokból verbuválódott, a kezdőcsapatban pedig a Tisza Volán nyolc labdarúgóját vetett be, csikarta ki a győzelmet. A Keleti gárdában hét szabolcsi futballista kapott helyet, közülük a baktalórántházi Marics Gábor két gólt szerzett.

A párharc visszavágóját február végén, Hódmezővásárhelyen vívják. A győztes fél – Telkiben – a Nyugati országrész legjobbjával találkozik a döntőben.

KM

Jegyzőkönyv

Dél-Alföldi régió–Keleti Régió 4–3 (2–2)

Tiszaújváros, 50 néző, v.: Czékus S.

Keleti Régió: Kristóf P. – Eördögh L., Bodó G., Hegedűs B., Lalatos B. (Lakatos I.), Orosz D. (Baji Á.), Asszony B., Csóka R. (Gyügyei Z.), Somogyi T., Marics G., Fegyverneki M. (Pataki E.). Edző: Fecsku István.

Gól: Faragó B. 2, Buzási P., Kökény T. illetve Marics G. 2 (egyet 11-esből), Asszony B.

Mesterszemmel

Fecsku István: – Egyéni hibák miatt nem sikerült megnyerni a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!