Sport

2013.11.14. 15:37

Márk Szentesen húz majd bokszkesztyűt

Nyíregyháza - Ország-világ előtt bunyózik szombaton este Szentesen Nagy Lajos Márk.

Nyíregyháza - Ország-világ előtt bunyózik szombaton este Szentesen Nagy Lajos Márk. Az NYVSC-Big Boxing SE profi ökölvívója a Ferobox Event boxgáláján lép majd szorítóba, a találkozót a SportTV élőben sugároz. Édesapja, ezdője és menedzsere Nagy Lajos a nyíregyházi versenyző ellenfele a a debreceni Zöld Ferenc (17 győzelem, 18 vereség) lesz, akivel ha menetben mérkőzik a a nyíregyháuzi bunyós. A huszonhárom esztendős Márk eddig tizenöt profi mérkőzésen lépett kötelek közé, rekordja makulátlan, hiszen minden meccsét megnyerte, mégpedig kilencszer idő előtt. Márk eddig két övet szerzett: magyar-bajnok és GBC vb-címvédő az ifjúsági korcsoportban.

- Úgy érzem jól sikerült a felkészülés, nem hátráltatott sérülés vagy egyéb negatív tényező. Most az utolsó héten a hangsúly a pontosításon és a gyorsításon van. Zöld Ferencet remek bokszolónak tartom, akinek nagy rutinja van, és komoly mérkőzések vannak a háta mögött. Igen szívós, ütésálló, és jól is kontrázik. Szeretném majd irányítani a mérkőzést, amelyet nem veszek, és nem is vehetek félvállról- vélekedett Márk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!