Sport

2013.11.15. 10:02

Szépen búcsúzhat és előzhet is a Bátor

Idei utolsó hazai mérkőzésén szombaton 13 órától a Hajdúböszörményt fogadja a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.

Idei utolsó hazai mérkőzésén szombaton 13 órától a Hajdúböszörményt fogadja a Nyírbátori FC NB III-as futballcsapata.Hazai sikerélmény után következik az idei hazai búcsú, vagyis a listavezető Létavértes múlt heti legyőzését (3–2) követően újabb hajdúsági csapatot, a Hajdúböszörményt fogadja (szombat, 13 óra) a Nyírbátori FC. Az egyetlen NB III-as szabolcsi legénység számára nem is lehet más cél, mint a siker.

– Az utolsó idei hazai mérkőzésünkön szeretnénk szépen, tehát győzelemmel búcsúzni a közönségünktől, ha ez megvalósul, akkor nem mellesleg a böszörményieket is sikerülne megelőzni a táblázaton – mondta a mérkőzéssel kapcsolatos várakozásáról Márton István, a nyírbátoriak edzője. – Ismerjük az ellenfelet, tudjuk a Böszörményről, hogy idegenben is felvállalja az őszinte támadófutballt, meghatározó egyénisége továbbra is Igor Bogdanovics, aki egyben a csapat edzője is. Ha tudjuk előre, hogy hasonló lesz a végkifejlet, akkor előre most is lefogadnánk az elmúlt két hazai mérkőzés forgatókönyvét, amikor a hosszabbításban csikartuk ki a győzelmet, de jó lenne nyugodtabb hajrát átélni.

Éppen ezért a héten azt tudatosítottuk a játékosokban, hogy a meccset akkor kell lezárni, amikor arra lehetőség nyílik, hiszen Putnokon is eldönthettük volna a pontok sorsát kétgólos előnyünknél és a Létavértes elleni találkozón is nyílott erre alkalmunk egy nullánál.

A múlt héten meglévő összeállításbeli gondok némileg jobban enyhültek, mint amennyire súlyosbodtak, hiszen Mészáros Márk és Ráti Gergő eltiltása lejárt, Szilágyi Krisztián felépült sérüléséből, Jeddi Béla viszont besárgult, Ricsei Ferenc pedig mandulagyulladás miatt nem játszhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!