Sport

2013.12.23. 16:44

Az egyedüli kedvezményezettek

Nyíregyháza - Idén a megyében csak a női kosárlabdázók részesültek a Bige Holding társasági nyereségadós támogatásából.

Nyíregyháza - Idén a megyében csak a női kosárlabdázók részesültek a Bige Holding társasági nyereségadós támogatásából.Sikeres évet zárt a Nyíregyházi FSE-NYKS, amely nemcsak az amatőr női NB-ben kiharcolt tavaszi negyedik helyezésére, illetve a mostani kiírás Keleti csoportjában birtokolt harmadik pozíciójára lehet büszke, hanem a hátországára is. A kicsik-nagyok teljes létszámban felvonultak a felnőttcsapat vasárnapi, idei utolsó bajnokiján, amelyet 81–64-re meg is nyertek a Szeged KE ellen, aztán pedig jöhetett a felhőtlen kosarazás, az ajándékozás, amely során gyakran úgy repültek a szaloncukrok a kosárpályán, mint meccsen a labda szokott a gyűrű felé.

Az ajándékozottak között voltak a klub támogatói, köztük Bige László, aki cégén, a Bige Holdingon keresztül a megyében idén egyedül a Nyíregyházi FSE-NYKS-nek, illetve a Szent Imre Katolikus Gimnáziumban épülő új tornacsarnok számára címzett meg társasági nyereségadós (TAO) támogatást, összesen 170 millió forint értékben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!