Sport

2013.12.13. 16:24

Levegőben lógó kérdések

Nyíregyháza - Némi öltözői rendrakásra és üvöltözésre volt szükség ahhoz, hogy változzon a csapat mentalitása.

Nyíregyháza - Némi öltözői rendrakásra és üvöltözésre volt szükség ahhoz, hogy változzon a csapat mentalitása.

 A listavezető ellen sem tudta kivágni a rezet a Marso-NYKK, és nemcsak az eredmény (86–99 a Paks ellen hazai pályán) nem jelentett újdonságot, hanem az is, hogy sokadjára ragadt be a csapat a meccs elején, vagyis a rajtnál. Így aztán nem sokat ért a második félidei feltámadás, ha csak nem annyit, hogy elviselhetővé vált a vereség különbsége, illetve megint van mibe kapaszkodni.

– Nem először jártunk így, és nem is értem a játékosokat, akiken olykor azt érzem: nem is érzik át annak a felelősséget, hogy mi foroghat kockán – mondta a csütörtöki mérkőzés kapcsán Horváth Imre, a nyíregyháziak szakmai igazgatója.

– Odáig el sem jutok, hogy arról beszéljek, mit tudunk megvalósítani védekezésben vagy támadásban, hanem az alapvető kívánalmaknak sem tudunk megfelelni. Úgymint elszántság, akarat, küzdés.

Nem lehet azt mondani, hogy mindig olyan csapatnál dolgoztam, amelyik a legjobb játékoskerettel rendelkezett, de azt igen, hogy voltak bravúrjaink, éppenséggel az előző nyíregyházi időszakomban is. Ezért sem tudom megemészteni mindazt, amit hétről hétre látok a játékosoktól.

(Hogy mi történt az öltözőben, azt megtudhatja a Kelet-Magyarország 2013. december 14-i számában vagy a digitális Keleten.)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!