Sport

2013.12.18. 07:42

Nem fukarkodtak a gólokkal

Nyíregyházi siker született a II. Szabolcs Takarék Kupán.

Nyíregyházi siker született a II. Szabolcs Takarék Kupán.Három megye tizenhét településéről harminckét csapat vett részt az elmúlt hét végén rendezett II. Szabolcs Takarék kupa teremfoci tornán. A három nap során közel hetven mérkőzést játszottak a résztvevők a nyíregyházi Bem iskola csarnokában.

A körmérkőzéses szakasz után jött a kieséses rendszerű folytatás, a fináléban végül a nyíregyházi Két Ball 2–1–re nyerte a tiszavasvári Quick 2000 Kft ellen, így a megyeszékhelyiek emelhették a magasba a győztesnek járó serleget.

A harmadik, a győztes által az elődöntőben búcsúztatott Columba Trade-Red Wolf együttese volt, megelőzve a T-Forg Trans Kft. együttesét. A névadó Szabolcs Takarék is indított csapatot, amely a legjobb nyolc közé bejutott, ám itt a nyírbátoriak legyőzték őket.

A szokásoknak megfelelően különdíjakat is kiosztottak, a gólkirály Horváth Sándor (Figyelő Security Hajdúszoboszló) volt, a legjobb mezőnyjátékosnak Orosz Dánielt (Két Ball), a legjobb kapusnak Gagyi Sándort (Quick 2000) választották.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!