Sport

2013.12.10. 19:34

Tartalmas jutalomút

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus Münchenben tartózkodó küldöttsége kedden megnézi a Bayernt, szerdán játszik az 1860-nal.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus Münchenben tartózkodó küldöttsége kedden megnézi a Bayernt, szerdán játszik az 1860-nal.

Már megérte az élen végezni! A Nyíregyháza Spartacus FC klubvezetősége egy müncheni jutalomúttal honorálta az NB II-es futballcsapat őszi teljesítményét, és azt, hogy a társaság a tabella éléről várja a tavaszi folytatást.

Kedden hajnalban buszra pattant a csapat, az úticél pedig München volt, ahol a játékosokból, vezetőkből és az irodai alkalmazottakból álló stáb megtekinti az esti Bayern München–Manchester City Bajnokok Ligája-mérkőzést. Ezzel azonban még nem ér véget a program, szerdán ugyanis meccset is játszanak Bajzát Péterék, akik a Bundesliga 2. osztályában szereplő 1860 München ellen lépnek pályára. Az évzáró meccset követi az évzáró vacsora, a csütörtöki városnézést pedig a hazautazás.

Barczi Róbert, a Spartacus ügyvezetője elárulta, az utat kapcsolatépítésre is tapasztalatszerzésre is szeretnék felhasználni, hiszen az 1860 München az utóbbi évtizedekben éppúgy liftezett az élvonal és a másodosztály között, mint a nyíregyháziak.

Mán László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!