Sport

2013.12.10. 08:33

Világrekordgyanús piros lapok

Alig hét perc leforgása alatt mindkét dombrádi kapust kiállították az év utolsó bajnoki mérkőzésén.

Alig hét perc leforgása alatt mindkét dombrádi kapust kiállították az év utolsó bajnoki mérkőzésén. Alig csengett le a Szi-Zo Sport megyei első osztály őszi idénye (sőt, egy tavaszi fordulót már rá is húztak...), a dombrádiak máris azon agyalhatnak: ki véd majd a 2014-es nyitómérkőzésen. A Szatmár Unió FC elleni utolsó bajnoki fellépésen ugyanis – világrekordgyanús módon – hét perc leforgása alatt mindkét kapusukat elvesztették. Előbb Szabolcsi Mátét, kisvártatva pedig a csereként bevett Kovács Tibor kapott piros lapot. A tizenharmadik helyen táborozó Tisza-partiak nem is úszták meg nagy zakó nélkül: 6–0-ra bukták el az összecsapást.

– Sajnos, el kell ismerni, mindkét kiállítás jogos volt – jelezte dicséretes őszintéseggél az újonc Dombrád tizenkilenc éves cerberusa, Szabolcsi Máté. – Igaz, a pályafutásom rövidnek mondható, de eddig hasonlóról sem hallottam. Még soha nem kaptam piros lapot, most megtörtént, nem tudok mit csinálni. Úgy érzem, ebben a szezonban megtettem, ami tőlem tellett, próbáltam a csapat hasznára lenni, hibát követtem el, de remélem a következő időszakban sikeresen feledtetem majd.

A bent maradás kiharcolása nyilvánvalóan bravúrnak számítanak részünkről, ehhez kívánok hozzájárulni, minél eredményesebben védeni. Idővel szeretném magasabb osztályban kipróbálni magam, de egyelőre helyemen vagyok Dombrádon. Azt kell mondam, jelenleg rang a megye egyben futballozni, erős bajnokság, ki lehet tűnni és rutint szerezni.

Nem mellesleg, Szabolcsi Máté, majd Kovács Tibor után az eredetileg védőként figyelembe vett Lukács Zsolt vállalta a vészkapus szerepét, aki négy gólt „szedett be” – holott jól védett, nem rajta múlt a vereség.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!