Sport

2014.01.21. 08:42

Bodnár László is játszott Szalkán

A szabolcsi játékosokkal megerősített debreceni csapat az utolsó másodpercben szerzett góllal nyerte meg a tornát.

A szabolcsi játékosokkal megerősített debreceni csapat az utolsó másodpercben szerzett góllal nyerte meg a tornát. A 6. Szi-Zo Sportszer teremlabdarúgó kupára rekord mennyiségű nevezés érkezett: 38 csapat lépett parkettre a mátészalkai sportcsarnokban. Mindhárom nap telt ház előtt játszhattak a résztvevők, sok jó mérkőzést, és még több kiváló labdarúgót láthattak az eseményre kiátogatók. Az egyik helyi együttes, a Club Kiss soraiban pedig nem kisebb név szerepelt, mint a Salzburg, a Dinamo Kijev, a Roda és a Debrecen korábbi 48-szoros válogatott védője – Bodnár László.

A mérkőzések sok izgalmat tartogattak, végül a hármas döntőbe a nyíregyházi illetőségű Nyírség Copy, a Szatmárnémetiből érkező Sentierri és az Alla Plusz-Debreceni Egyetem csapata került. A finálé első mérkőzésén a Sentierri 0–0-s rendes játékidő után büntetőkkel 2–0-ra legyőzte a Nyírség Copy-t, a második találkozón az Alla Plusz-Debreceni Egyetem 1–0-ra diadalmaskodott a szatmáriak felett, míg a mindent eldöntő harmadik meccset az utolsó másodpercben szerzett góllal 2–1-re a debreceniek nyerték, akik ezzel elhódították a serleget is.

A csapat soraiban feltűnt a Várda SE védője, Tóth György, a nyírgyulaji illetőségű Dér István, a korábbi futsal válogatott kapus Pallai Gábor, a DVSC-nél a téli felkészülést a felnőtt keretnél kezdő Kertész Tamás, a jelenleg Tiszavasváriban futballozó Daru István.

A torna legjobb játékosa a Sentierri támadója, a korábban Fehérgyarmaton játszó Jakkel Daniel lett, a legjobb kapusnak a Nyírség Copy hálóőrét, Bíró Zoltánt választották, míg a torna gólkirályának, hét találattal az Alla Plusz játékosa, Tóth György bizonyult.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!