Sport

2014.01.16. 10:46

Csak így tovább – piros lap nélkül!

A nyírbátori műfüves torna első fordulójában nem történt kiállítás, miközben ötven gól született.

A nyírbátori műfüves torna első fordulójában nem történt kiállítás, miközben ötven gól született. Ragyogó időben rendezték meg az II. Arany Fácán Kupa, nagypályás műfüves labdarúgó torna első fordulójának találkozóit – januűr 11-12-én. Az MLSZ Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatósága által szervezett, a Nyírbátori FC műfüves létesítményében az első két játéknapon nyolc összecsapást tudtak le, melyeken kereken ötven gól esett.

Különösen az NB III-ban szereplő házigazda és a megyei első osztály tabelláját vezető Nagykálló támadószellemű futballistái voltak elemükben. Az osztálykülönbségek is éreztették hatásukat a pályán, illetve az eredményekben. Azért akadt kivétel: a BalkányNyírvasvári meccsen – az egy osztálynyi „távolság” ellenére 1–1-es döntetlen született. A sportszerűségre sem lehetett panasz, hiszen a játékvezetőknek egyetlen piros lapot sem kellett felmutatni, míg a sárga kártyát is csupán 13 alkalommal húzták elő.

A hét végén további nyolc mérkőzéssel folytatódik a megyei csapatok téli felkészülését segítő torna. A címvédő Ibrány SE vasárnap délelőtt lép színre a harmadosztály Nyírség-csoportját vezető Bököny ellen.

 

2. Arany Fácán Kupa

Nyírbátor, a 2. forduló menetrendje

Január 18., szombat: Dombrád SE–Vámosoroszi KSE, 10. Volán-Sényő SC–Encsencs SE, 13.30 Vásárosnamény SE–Nyírbátori FC, 13.30. Gyulaháza KSE–Nyírmadai ISE, 15.15.

Vasárnap: Ibrány SE–Bököny SE, 10. Szakoly RSE–Nyírvasvári SE, 11.45. Ófehértó SE –Nagykállói VSE, 13.30. Teremi SE– Balkányi SE, 15.15.

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!