Sport

2014.01.09. 15:21

Erdei futás és egymás közötti játék

Csütörtökön találkoztak a Szpari játékosai, elkezdődött az alapozás. Ulvicki Mihály is részt vett az első trénigen.

Csütörtökön találkoztak a Szpari játékosai, elkezdődött az alapozás. Ulvicki Mihály is részt vett az első trénigen. A szakvezetők a tréning előtt gratuláltak Balogh Jánosnak, aki a válogatott keret tagja lett, valamint Téglási Gábor kapusedzőnek. A rövid megbeszélés után a csapat erdei futással indította a a felkészülést.

Ezután a a stadion műfüves pályályán a bemelegítést követően egymás közötti játék zárta a napot. A foglalkozáson még részt vett Farkas Ádám és már itt volt Ulviczki Mihály. Sőt, Hrabina Alex is egykori társaival gyakorolt, hiszen a Budaörsre kölcsönadott fiatal kapuvédő vizsgái miatt hazajött Nyíregyházára és a héten együtt készül a Szparival.

György Roland erőnléti edző a műtéten átesett Paku Rolanddal és Huszák Tamással külön foglalkozott. A hétből még hátralévő napok egyébként a ráhangolásról szólnak, a jövő héten viszont beindula kemény munka, amit majd a fővárosban orvosi felmérés fog színesíteni.

Krizán Sándor technikai vezetőtől megtudtuk, hogy a törökországi edzőtábor előtt, január 29-én a szlovákiai Moldava vendége lesz a csapat az első edzőmeccsen. A török túra után még két felkészülési meccs van beiktatva, február 19-én Mezőkövesden, február 22-én pedig remélhetőleg az örökösföldi műfűvön a Cigánd ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!