Sport

2014.01.17. 08:08

Fókuszban a nyírsulis úszók

Buskó Csenge és Trizner Olivér a magyar színeket is képviselik a korosztályos versenyeken.

Buskó Csenge és Trizner Olivér a magyar színeket is képviselik a korosztályos versenyeken. A Magyar Úszószövetség honlapján nyilvánosságra hozta azoknak a fiatal, jó képességű úszóknak a névsorát, akikre az idei évben kihangsúlyozott figyelmet fordítanak. A kerettagok névsorában szerepel Buskó Csenge és Trizner Olivér, a Nyírsuli Kft. két kiváló úszója. A teljesítményeik ismeretében többek között ők azok, akik a korosztályos nemzetközi versenyeken a közeljövőben képviselhetik a magyar színeket.

Négy nyíregyházi tehetség

Az úszószövetség döntése értelmében a különböző keretekben helyet kapott fiatalok a továbbiakban meghívást kapnak, a minden hónap első szombatján megrendezendő felmérésekre, hiszen eredményeik, személyes példájuk kétség kívül ösztönző a „Jövő Bajnokai” program résztvevőinek.

Ebben a programban négy nyírsulis úszótehetség is szerepel, így Hatházi Dóra, Garai Balázs, Kende Zoltán és Kende Bence. Ők már decemberben és januárban is részt vettek a válogatottak felmérésén és két közös régiós edzésen Debrecenben.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!