Sport

2014.01.27. 09:54

Hóban, fagyban kitartottak Bátorban

Nyírbátor - A mostoha időjárási körülmények dacára valamennyi mérkőzést lejátszották a nyírbátori tornán.

Nyírbátor - A mostoha időjárási körülmények dacára valamennyi mérkőzést lejátszották a nyírbátori tornán.

Megvillant a tél. Két tükörsimán letudott forduló után rászakadt az ég a nyírbátoriakra. A 2. Arany Fácán műfüves felkészülési torna harmadik körének szombati nyitánya előtt tíz centis hópaplantól kellett megszabadítani a pályát, így a házigazdák kakaskurékoláskor, hajnali ötkor munkához láttak. A csontig hatoló hidegben géppel és kézi erővel „estek neki” a feladatnak, ami minden volt, csak nem egyszerű mutatvány. A folyamatos havazás, a csípős szél következtében még azoknak is arcára fogyott a mosoly, akiknek egyébként meg sem kottyan, ha repkednek a mínuszok.

Már az is kisebbfajta bravúr, hogy csaknem félórás késéssel indulhatott a tervezett program. Mindenesetre a nyírmadaiak dacoltak az elemekkel. A megye egyes együttes, az ,,osztálytárs” Volán-Sényő legyűrésével tovább fényezte eddigi szereplését – harmadik meccsén is hibátlan maradt. A mostoha időjárás miatt az is megsüvegelendő, hogy nem borult a menetrend: előbb a Kemecse, majd már villanyfényben a Baktalórántháza is elkalapálta alacsonyabb osztályú ellenfelét. A Madához hasonlóan így mindkét legénység megőrizte makulátlan mérlegét.

KM-KT

További részletek a kelet.hu-n és a Kelet-Magyarország január 27-i számában.


Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!