Sport

2014.01.09. 12:45

Nekivágtak az első edzésnek!

Négy új játékos jöhet a Szparihoz, Farkas Ádám viszont távozik.

Négy új játékos jöhet a Szparihoz, Farkas Ádám viszont távozik.

Barczi Róbert azonnal a középbe csapott. Csütörtökön délben tartotta sajttájékoztatóját a Nyíregyháza Spartacus vezérkara. Az ügyvezető igazgató egyből a drukkereket leginkább érdeklő kérdésekről, az átigazolásokról szólt.

- A tény: tárgyalunk a DVSC és a Kisvárda vezetőivel Rezes László és Fodor András kölcsönbevételéről, illetve köze állunk ahhoz, hogy megegyezzünk Ulvicki Mihállyal, aki jelenleg a Jászapáti játékosa. Konkrét megállapodás még senkivel sem született, amennyiben ez megtörténik, azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat. Ami szintén biztos: Farkas Ádámot elengedtük, hiszen még nem született döntés az ügyében. Amennyibe ez megtörténik, akkor tárgyalhatunk esetleges visszatéréséről.

- A felkészülést Nyíregyházán kezdjük, a sajtótájékoztató után - vette át a szót Lucsánszky Tamás, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. Február másodikán egy tíz napos törökországi edzőtáborozásra utazunk, ahol hat edzőmeccset is játszunk. Egy cseh első, egy román második és egy bolgár harmadik ligás ellenfél már biztos. Itthon három találkozót tervezünk a bajnok rajtig, a szűkös lehetőségekhez képest igyekszünk megfelelő munkát végezni. Örömteli, hogy az új műfüves pályával a mi lehetőségeink is javultak.

Lucsánszky Tamás még azt is elmondta, hogy négy játékos érkezése várható, elsősorban a szélső támadójátékot szeretné erősíteni.

- Köztudott, hogy a tavaszi pontok mindig drágábbak, hiszen ahogyan fogynak a fordulók, úgy lesznek értékesebbek a megszerezhető győzelmek, netán döntetlenek. Kemény fél év elé nézünk, sok függ majd attól, hogyan sikerült a felkészülésünk. A legnagyobb erősítésnek azt tartom, hogy együtt maradt a csapat. Csak olyan focista érkezése várható, aki valóban segíteni tud. Sokat beszélni nem akarok, én bízom a fiúkban-tudatta Sándor István, a Nyíregyháza Spartacus szakmai igazgatója.

A szakvezetők ezután az öltözőbe mentek, ahol a játékosok már edzésre készen várták őket, hiszen egykor már kezdődött is az első tréning.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!