Sport

2014.01.29. 12:36

Nem csupán beszélnek róla...

A bent maradásért hajtó dombrádiak jó néhány új szerzeménnyel soraikban készülnek a folytatásra.

A bent maradásért hajtó dombrádiak jó néhány új szerzeménnyel soraikban készülnek a folytatásra. A jelek szerint nem a kötelező duma miatt hangoztatták a dombrádiak, hogy borsódzik a hátuk a kiesés gondolatától. Mármint, hogy hiába posztol a tizenharmadik helyen a megyei első osztályú futballcsapat, vagyis vastagon érintett a kiesés elleni harcban – a cél egyértelműen a megkapaszkodás.

A cél pedig szentesíti az eszközt. A Tisza-partiak „bedobták” magukat játékosfronton. A tiszakanyári középpályás, Csáki Péter, továbbá két támadó, az ibrányi, Veress László, valamint a nagyecsedi Nyíregyházi Gábor immár bizonyosan őket segíti a bajnoki folytatásban. A korábban a Mándok színeiben felbukkant, legutóbb a megye kettes Nyírkarászban szereplő védő, Ignéczi Csaba ugyancsak a Borza-legénységet szolgálja a jövőben. Miként a Kanadából hazatérő, a tengeren túlon a két magyarokat foglalkoztató klubban (Toronto Vasas, Toronto FTC) is megfordult kapus, Pintér László szintén Dombrádra igazol. A hálóőr a szabolcsi közegben sem ismeretlen, a közelmúltban a Nagykálló kötelékéhez tartozott.

Ugyanakkor a gárdával készül az a Gombkötő Zoltán, aki ősszel tizennyolc gólt szerzett a Rakamaz Takarék-csoportban jegyzett Demecser kötelékében. A fiatal Dobrai Gergő mellett az ibrányi Papp Ákos végeleges csatlakozása is benne van a pakliban.

További részletek az kelet.hu-n és a csütörtöki Kelet-Magyarországban.

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!