Sport

2014.01.21. 09:46

Nyírbátori focisulisok debreceni diadala

Remekeltek a nyírbátori Arany Sárkány Focisuli U 7-es csapatának legényei a decemberben a Hódos Imre Sportcsarnokban rendezett nemzetközi teremtornán.

Remekeltek a nyírbátori Arany Sárkány Focisuli U 7-es csapatának legényei a decemberben a Hódos Imre Sportcsarnokban rendezett nemzetközi teremtornán. Az úgynevezett alapszakaszban mindenki meccselt mindenki ellen, ebből a Csonka Gábor pallérozta bátoriak jöttek ki a legjobban, hiszen valamennyi mérkőzésüket megnyerték és mindössze egy gólt kaptak. A fináléban a második helyen záró Kolozsvár ellen játszottak a bátoriak, az izgalma mérkőzés döntetlennel zárult, a hétméteres-versenyben viszont a sárkányosok bizonyultak jobbnak, így ők nyerték a tornát.

 

Teremfoci

Eredmények, alapszakasz: Nyírbátori Arany Sárkány Focisuli–Olasz Focisuli piros 5–0, – Olasz Focisuli fekete 6–0, Kolozsvár 3–1, Loki Focisuli 6–0, – UTE–10, – Ungvár 2–0. Döntő: Nyírbátori Arany Sárkány Focisuli–Kolozsvár 2–2, hétméteresekkel 4-3.

Végeredmény: 1. Nyírbátori Arany Sárkány Focisuli (Pataki Kende, Bákonyi Balázs, Kerekes Zalán, Bécsi Marcell, Szakács Levente, Tóth Milán, Perpék Szabolcs, Kujbus Bence, felkészítő edző: Csonka Gábor), 2. CS Sporting Cluj Napoca, 3. Loki Focisuli, 4. Újpesti TE, 5. FS Ungvár, 6. Olasz Focisuli Piros, 7. Olasz Focisuli Fekete.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!