Sport

2014.01.31. 14:09

Pozitív irányba billennének

A Fatum-Nyírsuli-NRK a Kaposvár elleni hazai mérkőzéssel zárja az alapszakaszt – vasárnap.

A Fatum-Nyírsuli-NRK a Kaposvár elleni hazai mérkőzéssel zárja az alapszakaszt – vasárnap. Az alapvető leckét jó kalkulust kiérdemelve „mondta fel” a Fatum-Nyírsuli-NRK élvonalbeli női röplabdacsapata. A nyíregyháziak szemernyi kétséget sem hagytak afelől, hogy a bajnoki rájátszásban a felsőházi küzdelmekben domboríthatnak – az elért ötödik hely egyben azt is jelenti, ebben az évadban is elfelejthetik a kiesés elleni harcot.

Vagyis, az alapszakasz vasárnapra rendelt utolsó fordulójában kényelmes szituációban fogadhatják (kezdés: 16 óra) a Kaposvárt a bujtosi csarnokban, az eredménytől függetlenül sem előre, sem hátra nem kell tekinteniük a tabellán.

Magyarként sem remeg meg a keze

Nincs már légiósa a Fatum-Nyírsuli-NRK együttesének. Nem mint, ha Sikos Petrára bárki is idegenként tekintett volna. A Szatmárnémeti származású ütőjátékos nyáron szerződött a nyíregyháziakhoz, pénteken pedig letette az állampolgársági esküt. A gárda jelenlegi legponterősebb kulcsembere – saját bevallása szerint – nagyon izgult az ünnepélyes ceremónia közben, szerencsére a bajnoki meccseken nem remeg meg a keze. Vasárnap tehát már magyar állampolgárként léphet pályára a szabolcsi klub színeiben.

További részletek az kelet.hu-n és a szombati Kelet-Magyarországban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!