Sport

2014.01.03. 11:49

Sándorék két karácsonya

A Szpari focistája szombaton ünnepli szülinapját és a szabadság alatt is rendszeresen sportolt.

A Szpari focistája szombaton ünnepli szülinapját és a szabadság alatt is rendszeresen sportolt.Mozgalmas, élményekben gazdag napokon van túl és még azok elé néz Sándor István, a Nyíregyháza Spartacus labdarúgója. A téli szabadság második felében jött a karácsony, a szilveszter, az aktív pihenés.

 - Karácsonykor Ungváron voltunk, édesapám rokonainál töltöttük az ünnepet családi körben. Aztán visszatérünk, én voltam Gyuri bátyámmal vadászni Székesfehérvár közelében. Lesen ültünk, és bár nem volt zsákmány, nagyon jól éreztem magam a természetben, a friss levegőn igazán ki lehet kapcsolni. Szilveszterkor Budapesten voltam, előbb családi körben ünnepeltünk, majd én a barátaimmal folytattam- emlékezett vissza ez elmúlt napokra a rutinos középpályás.

Ezek a napok a kulináris élvezetekről is szólnak, a karácsonyi főzttöknek, sülteknek és sütiknek aligha lehet ellenállni, ilyenkor könnyen felszaladnak a pluszok.

- Ilyen gondom nincs, mert bár én sem hagytam ki a finomságokat, tudtam a mértéket. Ráadásul a szabadság alatt is gyakorta mozgok, futottam, konditerembe jártam és párszor fallabdáztam is. Úgyhogy súlyproblémám nincs, nem is lehet- így Sándor István, aki ősszel valamennyi bajnoki mérkőzésen pályára lépett és középpályásként öt gólt szerzett.

És még nincs vége az ünneplésnek, hiszen jön a szombat, ami jeles nap Sándoréknál, hiszen István január negyedikén ünnepli huszonnyolcadik születésnapját. És még jön egy újabb karácsony is...

- Szombaton ismét vadászni megyünk az bátyámmal, majd egy szolid vacsorával ünnepeljük meg a születésnapomat, a nagy ünneplés majd nyáron lesz... Másnap indulunk Kárpátaljára, közelebbről Csepére, édesapám szülőfalujába. A rokonokkal itt ünnepeljük meg a pravoszláv karácsonyt és remélhetőleg egy másik szülinapot is, hiszen édesapám keresztlánya január elejére várja a kisbabáját. Aztán vége is a nagy dinom-dánomnak, jövünk haza és jövő csütörtökön kezdjük a felkészülést a csapattal. Bízom benne, hogy a tavasz is olyan sikeres lesz mint az ősz volt, és elérjük majd a célunkat- vélekedett Sándor István.

KM-ML

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!