Sport

2014.01.28. 14:14

Soósékkal lehet édes élet

A Tisza-partiak már is véglegesnek tekintik a játékoskeretet – az újoncok magasabb osztályból érkeztek.

A Tisza-partiak már is véglegesnek tekintik a játékoskeretet – az újoncok magasabb osztályból érkeztek. Nem hagyták kétségek között vergődni a fiúkat – Tuzséron. A megyei első osztályú futballcsapat elöljárói gyorsan tisztázták a télvíz idején legégetőbb kérdéseket: magyarán megmondva tudatták, ki mire számíthat. Olyannyira határozottan jártak el, hogy a nyolcadik helyen táborozó egyesület háza táján már is lezárult a játékosmozgás.

A Tisza-partiaktól elköszönt Alaksandr Pakhomov: a középpályás alighanem visszatér Ukrajnába. Ugyanakkor a második vonalban szereplő Kisvárdától érkezik Soós Tibor, valamint – a meglehetősen súlyos anyagi gondokkal küzdő –, NB III-as Ebestől távozó Markos János szintén csatlakozik az előrelépésben reménykedő gárdához. A nyáron a megye kettes Paphoz kölcsönadott, huszonegy éves Filó László ugyancsak a folyópartiakkal készül. Azzal a legénységgel, amelyet változatlanul Dancs Béla irányít, mégpedig kettős feladatot ellátva: a hátvédsor oszlopa a szakmai munkáért is felel.

További részletek az kelet.hu-n és a szerdai Kelet-Magyarországban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!