Sport

2014.01.20. 12:51

Szépülő környezetben, névszponzorral

Kisvárda Master Good néven szerepel továbbiakban az NB II-es futballcsapat, új klubház is épül.

Kisvárda Master Good néven szerepel továbbiakban az NB II-es futballcsapat, új klubház is épül.

Alakulgat a csapat és alakul a működéshez szükséges háttér is Kisvárdán. Az NB II-es futballklubot üzemeltető Várda Labdarúgó Kft. hétfőn délelőtt hivatalos névszponzori szerződést kötött egyrészt a kisvárdai önkormányzattal, másfelől pedig a térség egyik kiemelkedő gazdálkodó szervezetével, az élelmiszeriparban érdekelt Master Good cégcsoporttal. Ezalapján a csapat a továbbiakban Kisvárda Master Good néven szerepel majd a bajnokságban – jelentette be dr. Sipos István klubigazgató.

– Önzetlenül és őszintén segítünk, már csak azért is, mert szülővárosomról, Kisvárdáról és a helyi fiatalságról, a sportolókról van szó – mondta a családi vállalkozásként működő cégcsoport egyik tulajdonosa és ügyvezetője, Bárány László. – Fejlesztések előtt állunk, több milliárd forintot invesztálunk cégünk kisvárdai gyárába, és ha már itt eresztettünk gyökeret, akkor kötelességünknek érezzük a társadalmi szerepvállalást.

Hosszabb távban gondolkodunk, de különösebb eredményekhez nem kötjük az együttműködést. Mi nem azok a szponzorok leszünk, akik majd a fülébe súgják az edzőnek, hogy cserélje meg a jobb- és balhátvédet, cserében mi sem azt várják a futballklubot irányítóktól, hogy abba szóljanak bele, miként csomagoljuk a csirkét.

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!