Sport

2014.01.13. 12:19

Szerződésbontás Minczérrel

Kedden és csütörtökön terheléses vizsgálaton vesznek részt a játékosok.

Kedden és csütörtökön terheléses vizsgálaton vesznek részt a játékosok. Miként azt már jeleztük, hétfőn újabb változás történt a Nyíregyháza Spartacus keretében. Ezúttal nem új igazolásról tudunk beszámolni, hanem egy szerződés felbontásáról. A klub vezetése és Minczér Tibor közös megegyezéssel szerződést bontottak, így a középpályás szabadon igazolható.

– Köszönjük szépen Tibinek azokat az éveket, amiket a Szpariban töltött, mégpedig példamutató hozzállással. Sajnos ősszel a sérülése miatt is kevesebbet játszott, és úgy tűnik tavasszal is csak ritkán kaphatna lehetőséget, azt pedig nem szeretnénk, hogy a kispadon, vagy a lelátón üljön. Ezért megállapodtunk vele, hogy szabadon igazolhat máshová, ahol többet játszhat. Sok sikert kívánunk neki pályafutása során, és később ha nem is játékosként, de számítunk majd a munkájára - közölte érdeklődésünkre dr. Barczi Róbert, a Nyíregyháza Spartacus ügyvezetője.

Azt is megtudtuk, hogy a hét közepén még újabb változások lesznek a keretben, illetve, a játékosok a héten két turnusban, a fővárosba utaznak speciális orvosi vizsgálatra.

- Kedden és csütörtökön a Sportkórházba mennek a játékosok, ahol szakemberek végzik el a terheléses vizsgálatot. Ennek kettős célja van, egyrészt szeretnénk megtudni, hogy milyen fizikai állapotban vannak, illetve adatokat kapunk arról, hogy ki mennyire terhelhető. Ezek fontos információk lesznek majd a szakmai stábnak ahhoz, hogy minél sikeresebb legyen a felkészülés - adott tájékoztatást dr. Barczi Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!