Sport

2014.02.17. 11:38

A bajnoknak is jutott a díjesőből

Szikszai Róbert a hagyományos atlétabálon vehette át a 2013-as év legjobb juniorkorú versenyzőjének járó elismerést.

Szikszai Róbert a hagyományos atlétabálon vehette át a 2013-as év legjobb juniorkorú versenyzőjének járó elismerést.A hagyományos atlétabálon (a rendezők a Gyulai István és Zsivótzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért, valamint a Magyar Atlétikai Szövetség voltak) került sor a 2013-ban a sportág legjobbjainak választott sportolók és edzőik jutalmazására. A junior férfiak között a Nyírsuli diszkoszvetője, Szikszai Róbert (edzője: Kerekes László) érdemelte ki az elismerést, miután a tavalyi junior Európa-bajnokságon a korosztály egyetlen magyar aranyérmét nyerte az olaszországi Rietiben. Emellett többször megdöntötte a magyar csúcsot, és az esztendőt világranglista-vezetőként zárta.

A Dél-Afrikából, edzőtáborból hazatért sportoló Gyulai Miklóstól, a MASZ elnökétől (aki a 2000-es sydney-i olimpiai kvalifikációt nyíregyházi sportolóként harcolta ki) valamint Miklósa Erikától, az alapítvány kuratóriumi elnökétől vehette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!