Sport

2014.02.20. 16:14

Bajnoki főpróba és ankét

Nyíregyháza - Pénteken a Cigánd lesz a Szpari ellenfele, tájékoztatás a Loki elleni hazai kupameccsről.

Nyíregyháza - Pénteken a Cigánd lesz a Szpari ellenfele, tájékoztatás a Loki elleni hazai kupameccsről.

Jövő pénteken már nem babra megy a játék, folytatódik a másodosztályú focimeccs. A listavezető Nyíregyháza Spartacus Dunaújvárosban kezdi majd a tavaszi menetelést, az utolsó felkészülési meccset pedig pénteken játssza Cigánd ellen. Eredetileg délután fél háromtól tervezték a kezdést a Tiszavasvári úti pályán, ám a fél ötkor kezdődő szurkolói ankét miatt végül két órakor indul a meccs.

Amelyről biztosan hiányozni fog Paku Roland. György Rolland, a Szpari rehabilitációs edzője arról tájékoztatta lapunkat, hogy a játékosnak még kezelésre van szüksége, így valószínűleg még a jövő héten is külön fog edzeni. Jó hír viszont, hogy a többi korábbi sérült, azaz Sándor István, Rubus Tamás és Pákolicz Dávid már teljesen rendbe jött.

A klub vezetése a Kodály iskola dísztermébe várja pénteken a drukkereket a hagyományos szurkolói ankétra. Ezen a vezetők vázolják a terveket, bemutatkoznak az új játékosok, illetve tájékoztatás lesz a Loki elleni Magyar Kupa-találkozóról, amelyet a jelen állás szerint csak elővételben vásárolt jegyekkel lehet megtekinteni.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!