Sport

2014.02.25. 10:18

Felhajtás nélküli kupasiker

Nyírbátor - Az Arany Fácán Kupán aratott győzelem után már felvette a bajnoki ritmust az NB III-as Nyírbátor.

Nyírbátor - Az Arany Fácán Kupán aratott győzelem után már felvette a bajnoki ritmust az NB III-as Nyírbátor.

A kupagyőzelmeket márpedig illik megünnepelni. Kivéve, ha felkészülési tornáról van szó, és mivel a teljes téli időszakot felölelő 2. Arany Fácán Kupa ebbe a kategóriába tartozott, a nyírbátoriak nem csináltak nagy ügyet abból, hogy a Nagykálló elleni 3–0-s sikerrel megnyerték az otthonukban rendezett sorozatot.

– Fontos állomása volt a felkészülésünknek az Arany Fácán Kupa, de erre az évre nem az volt az elsődleges célunk, hogy megnyerjük a viadalt – mondta Márton István, az NB III-as nyírbátoriak edzője. – Tény, a torna által biztosítottak voltak az edzőmeccseink, végig jó körülmények között játszhattunk, talán jó úton indultunk el, de úgy is csak a bajnokikon derül ki, hogy miként sikerült a felkészülésünk. A héten már felvettük a bajnoki ritmust, a lehető legkomolyabban készülünk a REAC elleni hazai nyitányra. Fővárosi ellenfelünkről sokáig egyáltalán nem érkeztek hírek, ám Mátyus János edző személye a garancia arra, hogy hajtós, rakkolós csapattal találjuk szemben magunkat, amely veszíteni való nélkül lép majd ellenünk pályára.

A teljes cikket elolvashatja a kelet.hu-n és a Kelet-Magyarország 2014. február 26-i számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!