Sport

2014.02.21. 12:39

Futtatni kell a rutinos ózdiakat

A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza vasárnap este (18) kiköszörülheti a legutóbbi, Törökszentmiklóson esett csorbát.

A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza vasárnap este (18) kiköszörülheti a legutóbbi, Törökszentmiklóson esett csorbát. A másodosztályú férfi kézilabda bajnokságban az ózdiak vizitálnak majd a bujtosi csarnokban. A borsodiak tavaszi rajtra nem sikerült pontosan, igaz a mezőny két kiemelkedő csapatával játszottak. Egerben 31–20-ra, majd otthon a Balmazújvárostól 36–26-ra kaptak ki. Vasárnap néhány ózdi játékos, így Papp Gábor, Kocsis Csaba, és a Mezőkövesdről átigazolt Fekete László egykori csapata ellen lép majd pályára.

– Az ózdi csapat a mezőny egyik stabil együttese, egykori élvonalbeli, rutinos játékosokat felvonultatva - kezdte esélylatolgatását Varga Zsolt, a Nyír-Flop Holding nyíregyháza szakmai igazgatója. – Néhány mérkőzésüket elemeztük, ezek alapján megerősödött, hogy miként a törökszentmiklósiak, ők is erőteljes hatos fallal védekeznek, támadójátékuk pedig éppen ez említett játékosok miatt kombinatív. Ezzel együtt nyerni szeretnénk, úgy vélem a siker egyik alapja az lehet, hogy mennyire leszünk eredményesek a rendezetlen védelem ellen. Szintén nagyon fontos, hogy átlövőink sokkal hatékonyabbak legyenek mint legutóbb. Fegyelmezett, koncentrált játékkal futtatni kell az ózdiakat, mert szerintem kondícionálisan jobbak vagyunk - így Varga Zsolt.

Sajnos Tamási Zsolt jó ideig nem állhat kapuba, mert a korábban műtött térde megsérült. A többiek egészségesek és szeretnének ismét győztesként levonulni a pályáról.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!