Sport

2014.02.05. 08:35

Galamb repítheti a csapatot

A Volán-Sényő három új középpályással folytatja a kiesés elleni harcot – mások is érkezhetnek még.

A Volán-Sényő három új középpályással folytatja a kiesés elleni harcot – mások is érkezhetnek még. A Volán-Sényő futballistáinak meg kell feszülni – ha nem akarnak pottyanni a megyei első osztályból. A csávában lévő, vagyis a kiesés megúszásáért hajtó egyesület próbálkozik is becsülettel. Egyelőre a játékospiacon, a többi pedig majd tavasszal, a pályán dől el.

Mindenesetre a román trió tagjai, Mándi Attila, Moldován János és Sebastian Istrate már kimaradnak a „táncból”. Információk szerint valamennyien az „osztálytárs” Nagyecsedet segítik a folytatásban. Mondhatnánk, csöbörből vödörbe: a feladat ugyanis ott sem változik, elvégre a szatmáriak is megkapaszkodás érdekében iparkodnak.

Eközben, persze a tizennegyedik helyen, magyarán vastagon a veszélyzónában táborozó sényőiek sem malmoznak. Három középpályást már is soraikban tudhatnak. A Tiszavasváriból érkező Horváth Norbert, és az ugyancsak megye egyes Ibránytól igazolt Kóka Róbert a rutint képviseli, míg a Nyírsuliban pallérozódott Antal Róbert a fiatalos lendületet kölcsönözheti a gárda tavaszi harcához. Utóbbi labdarúgó ráadásul a település szülötte, tehát abszolút hazai játékos.

A megye kettő Nyírerdő-csoportban érintett Nyíribrony csatára, Galamb Péter is a kiszemeltek közé tartozik. Naná, a támadó tizenhárom gólt jegyzett az őszi idényben, márpedig a sényőieknek nagy kincs lenne, ha rálelnének egy titkus adura, aki eredményesen rohamozná az ellenfelek kapuját. Az eddig „termelt” tizenkét találatnál csupán egyetlen csapat, az utolsó Tiszalök gyártott kevesebbet. A dombrádi védőt, Papp Mátét is teszteli a stáb, és akár képbe kerülhetnek mások is...

(A teljes cikket elolvashatja a Kelet-Magyarországban vagy a Kelet.hu-n.)

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!