Sport

2014.02.07. 18:42

Győzelemmel köszöntenék a kis Mendelt

Nyíregyháza - A tavaszi nyitányon a sereghajtó Gödöllő lesz a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza ellenfele.

Nyíregyháza - A tavaszi nyitányon a sereghajtó Gödöllő lesz a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza ellenfele.

Braun Brúnó, a Nyír-Flop Holding Nyíregyháza második vonalbeli férfi kézilabdázóinak beállósa ifjú apaként várja a tavaszi bajnoki nyitányt.

A napokban ugyanis megszületett Braun Mendel, akit a boldog édesapa és persze a csapattársak is győzelemmel szeretnék üdvözölni. Erre minden esély megvan, hiszen a sereghajtó Gödöllő érkezik vasárnap esti (18) bujtosi csarnokbeli mérkőzésre. A két együttes őszi, gödöllői meccsét a nyíregyházak nyerték 26–24–re.

Fegyelmezetten, hatékonyan

- Sok új információnk nincs a gödöllőiekről, akik fővárosi és környékbeli alacsonyabb osztályú csapatokkal játszottak edzőmeccseket. Az őszi meccsünkön elsősorban a gyors lerohanásokra építettek, valószínűleg ezt szeretnék vasárnap is. Ezért számunkra fontos lesz a pontos támadásbefejezés és a gyors visszarendeződés. Védekezésben végig nagy összpontosítással kell játszanunk, hiszen a gödöllőiek sokáig támadnak, kivárják, hogy rést találjanak a falunkon. Mindent egybevéve fegyelmezett, hatékony játékot és persze győzelmet várok – így Varga Zsolt szakmai igazgató.

Sérült nincs a hazaiaknál, Bécsi János és Bozidar Bursac is hagyott ki edzést betegség miatt, szerencsére már meggyógyultak.

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!