Sport

2014.02.25. 13:11

Komolyan kell venni és lesz keresnivaló

Noha az Észak-Magyarország régió válogatott elvérzett a Dél-Magyarországot képviselő együttessel szemben – nem mindenki számára úszott el az esély, hogy ott legyen az amatőr labdarúgó Európa-bajnokságon.

Noha az Észak-Magyarország régió válogatott elvérzett a Dél-Magyarországot képviselő együttessel szemben – nem mindenki számára úszott el az esély, hogy ott legyen az amatőr labdarúgó Európa-bajnokságon. De ne rohanjunk ennyire előre! Tény és való, a többnyire szabolcsi futballistákra építő „keletiek” novemberben, a hazai pályának tekinthető tiszaújvárosi meccsen játszották el az esélyt, amikor 4–3-ra kikaptak. A szombati Hódmezővásárhelyen elért 0–0-ás döntetlen így már kevés volt az üdvösséghez.

– Szeretném megköszönni elsősorban a fiúknak, hogy elfogadták a meghívást, és annak a két egyesületnek, a Baktalórántházának és az Ibránynak segítségét, amelyek a keret játékosainak többségét adták, így legalább ki tudtunk állni – utalt az Észak-Magyarországi régió legénységét irányító Fecsku István a sorozatos lemondások miatti kényszer változtatásokra.

– Bízom benne, ha a Magyar Labdarúgó Szövetség a továbbiakban is kitart elképzelése mellett, lesz még esélyünk nagyot alkotni ebben a sorozatban. Ehhez viszont elengedhetetlenül szükséges, hogy mindenki komolyan vegye a közös munkát, és a lehető legjobb összetételű gárda szerepeljen. Annál is inkább, mert meggyőződésem, a keleti régiónak van keresnivalója ebben a kupában, ugyanis főleg a szabolcsi bajnokság bizonyítottan nagyon erős.

További részletek a kelet.hu-n, illetve a szerdai Kelet-Magyarországban

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!