Sport

2014.03.08. 16:05

A legendás világbajnok is elégedett volt

Nyírbátor - Majoros Bence szerezte meg a nyírbátoriak szépségtapaszát a bajnok Celldömölk elleni extraligás asztalitenisz férfibajnokin.

Nyírbátor - Majoros Bence szerezte meg a nyírbátoriak szépségtapaszát a bajnok Celldömölk elleni extraligás asztalitenisz férfibajnokin.

Magabiztosan nyert a legjobb összetételben kiálló Celldömölk szombaton, a nyírbátori extraligás férfibajnokin az egyik frontemberét, Varga Zoltánt nélkülöző hazaiak ellen. Az 1–9 ellenére cseppnyi keserűség sem maradt a bátoriakban, hiszen jó mérkőzéseket játszottak a válogatott kerettag versenyzők ellen. Bari Csaba nagyon közel járt Nagy Krisztián legyőzéséhez; Majoros Bence megszerezte a szépségtapaszt Szita Mártonnal szemben és bár a tavalyival ellentétben nem okozott szenzációt Fazekas Péter ellen, de most is megszorongatta; és Tóth Gábornak is akadtak felvillanásai. A végén pedig a celldömölkiek edzője, a korábbi legendás játékos, Klampár Tibor is elégedett volt mindkét csapat játékosainak teljesítményével.

Extraliga, férfi

Nyíbátori ASE–Celldömölki VSE 1–9

Majoros B., Bari–Fazekas P., Nagy K. 0:3, Bari–Nagy K. 2:3, Tóth G.–Fazekas P. 0:3, Majoros B.–Szita 3:2, Bari–Fazekas P. 1:3, Tóth G.–Szita 0:3, Majoros B.–Nagy K. 2:3, Bari–Szita 0:3, Majoros B.–Fazekas P. 1:3, Tóth G.–Nagy K. 0:3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!