Sport

2014.03.21. 10:25

A lehetetlenre vállalkoznak

A listavezető BEAC-Újbuda lesz szombaton délután az amatőr női kosárlabda NB felsőházában szereplő Nyíregyházi FSE-NYKS.

A listavezető BEAC-Újbuda lesz szombaton délután az amatőr női kosárlabda NB felsőházában szereplő Nyíregyházi FSE-NYKS.

A lehetetlennel próbálkozik a Nyíregyházi FSE-NYKS, amely az amatőr női NB felsőházi rájátszásában szombaton délután a listavezető BEAC-Újbuda vendége lesz. A korábbi magyar bajnok csapatról csak annyit, tavaly mindössze két vereséget szenvedve lett bajnok, és most is 18/1-es győzelem/vereség mutatóval várja a mérkőzést. Azt az egyetlen fiaskót a szintén a felsőházhoz tartozó Autópark Pécsi VSK otthonában szenvedte el a korábbi sikeres válogatott kosaras, Balogh Judit által irányított egyetemista együttes.

– Igen, lehet azt mondani, hogy a lehetetlenre vállalkozunk, hiszen nekünk még nem sikerült legyőznünk a BEAC-ot, de a mezőnyből másnak sem nagyon – mondta Farkasinszki Gyuláné, az NYFSE-NYKS edzője. – Szeretnénk jó mérkőzést játszani, tanulni az ott tapasztaltakból, kicsit készülni a juniorbajnokság jövő heti országos döntőjére, és ha a meccs úgy alakul, akkor tisztán juniorkorú játékosokat a pályán tartani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!