Sport

2014.03.15. 10:45

Az éllovas legyőzése a cél

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A nyírbátori NB III-as futballcsapat a Kazincbarcika elleni hazai bravúrra készül.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A nyírbátori NB III-as futballcsapat a Kazincbarcika elleni hazai bravúrra készül.A tavaszi szezonban tétmeccsen éppen annyiszor látta futballozni csapatát Márton István, mint az NB III-as nyírbátoriak vasárnapi ellenfelét, a Kazincbarcikát. Egyszer. A bátoriak a rajton 1–1-es döntetlent értek el a REAC ellen, majd az Eger kizárásából eredően szabadnaposak voltak, ezt kihasználva a szakvezető megleste a listavezető Létavértes elleni mérkőzését (2–2).

– A hosszú felkészülés után csak egy meccset tudtunk játszani, aztán jött egy újabb pihenő, ráadásul jó lett volna, ha a hazai döntetlent követően javítási lehetőséghez jutunk – mondta a nyírbátoriak újabb fellépése előtt Márton István.

– A Barcika stílusa nem változott, vagyis próbálják felépíteni a játékukat, hátulról járatják a labdát és a pontrúgásaik is veszélyesek. A rajtnál ugyan beragadtak, hiszen a Putnok és a Létavértes elleni meccsükön csak egy pontot szereztek, de így is listavezetőként érkeznek. Ősszel sikerült egy pontot elhoznunk Barcikáról, most egyértelmű győzelmi szándékkal lépünk pályára, ám a három pont megszerzése a bravúr kategóriába tartozna.

A vendég sárga lapos eltiltás miatt nélkülözni kénytelen a komoly élvonalbeli múlttal rendelkező Komlósi Ádámot, nyírbátori oldalon mindenki bevethető.

KM-BT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!