Sport

2014.03.10. 12:03

Egyszer mindennek eljön az ideje

A lélek megerősítése miatt is fontos ponthoz jutott Gyirmóton a kisvárdai NB II-es futballcsapat.

A lélek megerősítése miatt is fontos ponthoz jutott Gyirmóton a kisvárdai NB II-es futballcsapat.Gyirmóton nem rossz eredmény az 1–1, a Kisvárdánál előkelőbb pozícióban álló csapatok is látatlanban elfogadnák a döntetlent a jó erőkből álló kisalföldi legénység otthonában. De az NB II-es újonc a jelenlegi helyzetében elégedett lehet az egy ponttal?

– Győzelmi szándékkal utaztunk Gyirmótra, de az eredeti elképzeléseink már a kezdés előtt módosultak Bognár Zsolt sajnálatos deréksérülése miatt – mondta Révész Attila, a Kisvárda Master Good szakmai igazgatója. – A csapatba így bekerült Bodnár László, aki sem fizikálisan, sem pedig egészségileg nem volt még százszázalékos állapotban, de összességében megoldotta a rá bízott feladatot. A Balmazújváros elleni meccs tapasztalataiból kiindulva úgy kezdtünk, ahogy megbeszéltük, vagyis feljebb toltuk a védekezésünket, és már a gól előtt is volt egy nagy helyzetünk.

Később azonban a támadójátékunk vesztett a súlyából, egyre inkább a védekezés vette át a főszerepet, a második félidőre pedig a játékunk intenzitása is csökkent, ami érthető, hiszen a hosszabb kihagyás után a kezdőcsapatban most először szereplő Irhás Ignác és Bodnár László sincs még ideális fizikai állapotban. Mindezek figyelembevételével az eredmény elfogadható.

(A teljes cikket elolvashatja a kelet-hu-n és a Kelet-Magyarország 2014. március 11-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!