Sport

2014.03.03. 12:21

Elővételben és névre szólóan!

A Loki elleni kupameccsen debütál az új beléptetési módi.

A Loki elleni kupameccsen debütál az új beléptetési módi. Ilyen még nem volt! Máris nagy érdeklődés előzi meg a március 12-ei, Nyíregyháza Spartacus-DVSC Magyar Kupa-mérkőzést, és nem csak a várhatóan izgalmas derbi miatt. A nyíregyházi stadionban először rendeznek majd olyan találkozót, amelyet csak elővételben és csak névre szóló jeggyel lehet megnézni. Ez volt terítéken azon a hétfői sajtótájékoztatón, amelyen dr. Barczi Róbert, a Nyíregyháza Spartacus ügyvezető igazgatója és Támba Miklós a klub biztonsági igazgatója osztotta meg a legfontosabb információkat.

- A Magyar Labdarúgó Szövetség kiemelt kockázatúnak minősítette a jövő szerdai, DVSC elleni kupamérkőzésünket, az érvényben lévő jogszabályok miatt pedig csak névre szóló és elővételben vásárolt belépőkkel lehet megtekinteni a találkozót – kezdte dr. Barczi Róbert. - A hazai szurkolók szerdától nyolc helyszínen juthatnak így belépőhöz, többek között a klubirodán, mégpedig hétköznaponként 9-14 óra között. Ami nagyon fontos: a jegyvásárláshoz meg kell adni a nevet, a születési helyet és időpontot, ha valaki több belépőt szeretne vásárolni, akkor az ismerősök, a barátok adatait is. Még egyszer szeretném kihangsúlyozni: ez egy érvényben lévő jogszabály miatt szükséges, amiért kérem a szurkolók megértését!

- Az ügyvezető azt is hozzáfűzte, hogy a mérkőzésre a bérletek nem érvényesek, minden belépő ezer forintba került. A 14 éven aluliak és a hetven éven felüliek számára ingyenes a belépés, ám ők is hasonló módon juthatnak jegyhez, csak nem kell érte fizetniük. Mindenkinek érdemes lesz a megszokottól hamarabb elindulni majd meccsre, mert ez a beléptetési mód a korábbinál időigényesebb. A vendégszektorba csak Debrecenben lehet hasonló módon jegyhez jutniuk a Loki drukkereinek.

- Az előírásoknak megfelelően kétszáz rendezővel és önkéntesekkel várjuk majd a szurkolókat, bízom benne, hogy rugalmasan és gyorsan tudjuk majd kezelni a beléptetést és az ellenőrzést - vette át a szót Támba Miklós. - A belépéskor a jegyen szereplő adatokat ellenőrizzük, ezért mindenki hozzon magával valamilyen igazoló dokumentumot (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány).

Ami szintén újszerű, a jegyek helyre szólóak, a megfelelő szektor megközelítésében útbaigazítást fogunk adni. Akinek esetleg van törzshelye, az csak úgy tud oda ülni, ha oda kéri a jegyét. A szektorszámok természetesen állandóak maradnak, nem csak erre az egy mérkőzésre szólnak. A klubvezetéssel együtt mindent megteszünk majd azért, hogy az új beléptetési rendszer ne okozzon gondot.

 

Jegyárusító helyek Nyíregyházán

Autoclub Travel (Dósza György u. 9.), Media Markt (László u. 12.), Neckermann Utazási Iroda (Szent István utca 1.), Nyírség Utazási Iroda (Kossuth tér10.), OTP Travel Kft. (Rákóczi utca 1.), Questror Travel (Kossuth tér 8.), Ticket Line (Szarvas utca 1-3., IX. emelet), Nyíregyháza Spartacus klubiroda (Sóstói út 24/a)

 

KM-ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!