Sport

2014.03.05. 09:19

Legyőzték a sereghajtót

A sereghajtó elleni idegenbeli sikerével tartja pozícióját a középmezőnyben a Nagykállói KE NB II-es férfi kosárlabdacsapata.

A sereghajtó elleni idegenbeli sikerével tartja pozícióját a középmezőnyben a Nagykállói KE NB II-es férfi kosárlabdacsapata.

A nyeretlen sereghajtó vendége volt a Nagykállói KE NB II-es férficsapata, amellyel nem esett meg az a szégyen, hogy ellene szerezze meg első sikerét a Mezőberény. Ugyan a kállóiak sem a legjobb összetételben utaztak a békési városba, de esélyt sem adtak ellenfelüknek. A vendégcsapat az első negyed után kiharcolt szűk előnyét a második etapban fölényesre növelte, és a következő játékrészekben is rendre a berényiek fölé kerekedett. Győzelmével megerősítette helyét a középmezőnyben az NKE, amely a 12 csapatos mezőnyben 13 mérkőzés lejátszását követően a hetedik helyen áll.

 

NB II., férfi

Mezőberényi KK–Nagykállói KE 58–53

(18–20, 10–26, 17–20, 13–17)

Mezőberény, 50 néző, v.: Borgula, Arató. Nagykálló: Makrai M. 10/3, Szabolcsi A. 9/3, Siska 19, Gáspár B. 17, Oláh I. 19. Csere: Henzsely, Oláh Á. 9/3. Megbízott játékos-edző: Siska János.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!