Sport

2014.03.26. 10:14

Megfelezett eltiltás

A nyírbátoriak futballcsapatának kapusa, Tóth Szilveszter négy helyett csak két bajnokit kénytelen kihagyni.

A nyírbátoriak futballcsapatának kapusa, Tóth Szilveszter négy helyett csak két bajnokit kénytelen kihagyni.Sikeres fellebbeztek a nyírbátoriak, hiszen az NB III-as futballcsapat kapusának, Tóth Szilveszternek az eltiltását négyről két meccsre csökkentette a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) illetékes bizottsága.

A játékost még március 16-án, a hazai pályán rendezett Kazincbarcika elleni mérkőzés 90. percében állították ki, miután kisebb tömegverekedés tört ki a játéktéren. A játékvezetői jelentésben az állt, hogy Tóth Szilveszter ütött, és mint visszaeső (az őszi szezonban is a kiállítás sorsára jutott egyszer) kapta a szigorú fegyelmi ítéletet.

A nyírbátoriak videofelvétellel igazolták, hogy a kapus valójában csak a rendteremtés céljából érkezett a tett helyszínére, és ezt a bizottság figyelembe vette, így megfelezték az eltiltást. A két mérkőzésből egyet a Ferencváros II ellen már letöltött Tóth Szilveszter, aki kénytelen lesz kihagyni a szombati, DVSC-DEAC elleni hazai fellépést, utána viszont már Márton István edző rendelkezésére állhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!