Sport

2014.03.30. 11:17

Nem találtak fogást a zalaiak

Nyíregyháza - A pénteki győzelem után már a ceglédi meccsre készül a listavezető Szpari.

Nyíregyháza - A pénteki győzelem után már a ceglédi meccsre készül a listavezető Szpari.

Ilyen is régen volt, szabad szombatozhattak a Szpari focistái! Tehették ezt jókedvűen, hiszen remek volt az idő, de ami ettől jóval fontosabb: pénteken ismét begyűjtötték a három pontot, zsinórban hetedszer a másodosztályú focibajnokságban.

A zalaegerszegeik ellen viszonylag hamar vezetéshez jutott a listavezető, Bajzát Péter találatát követően még az első félidőben könnyen tovább növelhette volna az előnyt, ám kimaradtak a helyzetek. Szünet után aztán egy elpuskázott büntető (Sándor István lövését védet a vendégek kapusa) sem törte meg a nyírségieket, akik egymás után vezették akcióikat, jött az újabb Bajzát gól, majd Sándor beállította a végeredményt, mivel Rezes László lövésénél a kapufa mentett a zalaiak helyett.

- Végig mi irányítottuk a mérkőzést és nagyon sok helyzetet alakítottunk ki. Nem játszottunk igazán jól, de fegyelmezettek voltunk, a zalaiak nem találtak rajtunk fogást - summázott véleményt a pénteki győzelemről Lucsánszky Tamás, a Nyíregyház Spartacus vezetőedzője.

A mester szombaton megtekintette a Vasas-Cegléd találkozót, amelyet az angyalföldiek nyertek 3-0-ra. A bajnokaspiráns szakvezetője a vendégekre volt kíváncsi, hiszen a következő körben Cegléden lép pályára a Szpari.

- A ceglédiek játékát szerettem volna látni, hiszen edzőváltáson vannak túl. Jó játékosai vannak a ceglédieknek, és egy ilyen edzőváltás eredménye általában nem az első mérkőzésen szokott kijönni, hanem a második, vagy harmadik találkozón - vélekedett Lucsánszky Tamás.

A huszonegyedik forduló abból a szempontból is nyerő volt a Szpari számára, hogy a Siófok csak ikszelt a szigetszentmiklósi műfüvön, így a második helyen állú Dunaújvárossal szemben nyolc, a harmadik Balaton-partikkal szemben tizenkét pont a Spartacus előnye.

Még valami. A szombat szabad volt, vasárnap viszont már ismét edzenek a Szpari játékosai.

KM-ML

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!