Sport

2014.03.06. 16:55

Nemet mondtak a külföldiekre

Nyíregyháza - Nőnapi ajándék a szombati, villanyfényes Szpari-Békéscsaba rangadóra.

Nyíregyháza - Nőnapi ajándék a szombati, villanyfényes Szpari-Békéscsaba rangadóra.Két kardinális kérdése volt szerdán annak a tanácskozásnak, amelyen az NB II-es labdarúgó klubok tulajdonosai és ügyvezetői vettek részt Gyirmóton. A megbeszélésen ott volt a Magyar Labdarúgó Szövetség vezérkara is, így Csányi Sándor elnök, Vági Márton főtitkár, Berzi Sándor alelnök. A Nyíregyháza Spartacust dr. Barczi Róbert ügyvezető igazgató képviselte.

Döntetlen a szavazáson

- A legfontosabb témákat a TAO-program folytatása, illetve a külföldi játékosok szerepeltetése jelentette. Ez azért volt fontos, mert jelenleg csak azok a klubok kapnak a tévéspénzből, akiknél nem játszik légiós. Utóbbiban nem született döntés, mert nyolcan igennel nyolcan pedig nem szavaztunk, így nem kerülhetett egyhangú állásfoglalás az MLSZ elé. Mi az utóbbi mellett voksoltunk – summázta a gyirmóti tanácskozást dr. Barczi Róbert.

Aki ott volt a válogatott győri meccsén, a nyíregyháziak közül nem egyedüliként. Balogh János, a Szpari kapusa is tagja volt a finnek ellen készülő válogatottnak, és végül a kispadra is ülhetett. Téglási Gábor, a Spartacus kapusedzője a lelátón nézte a meccset.

Bizakodásból fütty

- Mindenki bizakodva várta a mérkőzést, amelyen jól kezdtünk, ám ezt követően visszaesett a teljesítményünk, a szurkolók pedig nemtetszésükkel ki is fejezték elégedetlenségüket. Remélhetőleg lesz ettől jobb is a válogatott játéka - vélekedett dr. Barczi Róbert.

Ami a Spartacust illeti, a csapat csütörtökön villanyfényben edzett és készül készülnek a szombati megmérettetésre, amelyen a Békéscsaba lesz a vendég a Városi Stadionban. A két együttes őszi, viharsarki találkozóját a Szpari nyerte 3–2-re úgy, hogy a második félidőt emberhátrányban játszotta.

A szombati, nőnapi villanyfényes derbire a klub vezetése és a Sky Travel utazási iroda ajándékkal kedveskedik. Egyfelől a hölgyeknek, lányoknak, asszonyoknak nem kell belépőt vásárolni, ráadásul azok akik a regisztrációs pultnál (a klubház előtti főkapunál) egy dobozba bedobják a nevüket, születési adataikat (hely, időpont) és elérhetőségüket tartalmazó papírt, azok részt vesznek egy szünetbeli sorsoláson. Öten utazási utalványt nyernek, amelyeket a mérkőzés után és csak akkor vehetnek át személyesen.

KM-ML

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!