Sport

2014.03.17. 09:35

Nyírbátori ASE III: nyerő 11!

Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Döntetlent ért el Szerencsen az Útfestők-Apagy SE III, amely így megőrizte lépéselőnyét riválisával szemben.

Asztalitenisz NB-s csapatbajnokságok: Döntetlent ért el Szerencsen az Útfestők-Apagy SE III, amely így megőrizte lépéselőnyét riválisával szemben.

NB I., férfi

Ceglédi VSE–Nyírbátori ASE II 11–7

Sallai Zoltán és Tóth Gábor jóvoltából, tartalékos összetételben is nagyszerűen helytállt a harmadik helyezett otthonában a Nyírbátor. Győztek: Sallai 4, Tóth G. 3.

NB II., férfi

Apagy SE II–Pénzügyőr SE III 2–16

A legjobb összetételben érkező, a tabella harmadik helyén álló fővárosiak ellen jó meccseket vívtak az apagyiak, de többnyire alulmaradtak. Győztek: Szűcs A. és Szűcs A., Nyikos R. páros 1-1.

NB III., férfi

Nyírbátori ASE III–Vámospércsi ASE 11–7

Jobb játékerőt képviselt a hazai csapat, sokkal egységesebbnek tűnt, mint ellenfele. Gy.: Bánhidi 3, Ujlaki B., Szöllősi T., Majoros M. 2-2, a Bánhidi, Szöllősi T. és az Ujlaki B., Majoros M. páros 1-1.

Hortobágy LSE–Vásárosnaményi SE 2–16

Magabiztos győzelemmel érvényesítette a papírformát a naményi csapat. Gy.: Szilágyi Z., Sztoj 4-4, Tuckanjuk, Nagy A. 3-3, a Szilágyi Z., Sztoj és a Tuckanjuk, Nagy A. páros 1-1.

Szerencsi VSE–Útfestők-Apagy SE III 9–9

A rangadón győzelmi esélyt szalasztott el az apagyi legénység, de a döntetlennel is megőrizte lépéselőnyét a második helyen a hazaiakkal szemben. Gy.: Fodor G. 4, Poór T. 2, Budai P., Németh F. és a Fodor G., Poór T. páros 1-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!