Sport

2014.03.21. 09:59

Stabilan, de győzelemre törve

Sérülések és eltiltások nehezítik a szombatin a Ferencváros II otthonában fellépő Nyírbátori FC dolgát.

Sérülések és eltiltások nehezítik a szombatin a Ferencváros II otthonában fellépő Nyírbátori FC dolgát.Csak annyi biztos, hogy a Ferencváros II-vel mérkőzik szombaton a Nyírbátori FC, de hogy egész pontosan kik ellen, azt csak sejteni lehet. Újabban ugyanis a „nagycsapattól¨ is kap futballistákat a zöld-fehérek NB III-as legénysége, így juthatott szerephez az elmúlt meccseken Holman Dávid, a holland Mark Otten vagy az NB I-ben eltiltást kapott bosnyák Mateo Pavlovic.

– Igen, az változás a Ferencvárosnál, hogy amíg Ricardo Moniz sosem engedte játékosait az NB III-as csapathoz, a jelek szerint az új vezetőedző, Thomas Doll ezt megteszi – mondta a szombati népligeti mérkőzés előtt Márton István, a bátoriak edzője. – A csapat magját így is, úgy is a fiatalok labdarúgók adják, akik az ősz óta sokat fejlődtek és erősödtek, a pontrúgásaik pedig különösen veszélyesek. Mi ugyanazzal az agresszív labdaszerzésen alapuló játékkal készülünk, amely ősszel négy nullás győzelmet eredményezett. Azzal azonban tisztában vagyunk, hogy cseppet sem lesz könnyű dolgunk.

– Azt mindenképpen szeretnénk, ha veretlenségünk megmaradna, egyben jó lenne megszerezni első tavaszi sikerünket is – így Márton István. – Nem maradtunk túl sokan, a stabilitás lesz az alap, miközben megpróbálunk győzelemre játszani.

(A teljes cikk elolvasható a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. március 22-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!