Sport

2014.03.27. 09:24

Talán egy jó PIN-kód?

A labdarúgó megyei II. osztály 20. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

A labdarúgó megyei II. osztály 20. fordulójának (kezdés: 15, ifi: 13) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Nyírerdő-csoport

Tippel: id. Fekete Zoltán, a Napkor játékos-edzője

Szombat

Tiszavasvári (1.)–Ófehértó (5.): – A tabella éllovasa érvényesíti a papírformát és legyőzi a vendégeket.

Vasárnap. Apagy (14.)–Nyíribrony (15.): – Apagyi szomszédaink jól erősítették meg a csapatot a télen, szoros meccsen gyűjtik be a három pontot.

Nyírtelek (7.)–Nyírlugos (16.): – A Nyírlugos magabiztosan győz. Fix kettes.

Újfehértó (12.)–Nyírpazony (13.): – Tavasszal a pontot sem szerző Pazonynak össze kell szedni magát, mert jelenleg az Újfehértó erősebbnek tűnik.

Rakamaz (10.)–Terem (4.): – A rakamazi csapatot erősebbnek érzem, mint amit a tabella mutat. A Terem jól rajtolt tavasszal így gólgazdag mérkőzés lehet, amely dötelengyanús.

Nyírvasvári (11.)–Encsencs (9.): – Az elmúlt fordulóban a Vasvári beleszakadt a késbe, mint mi, ilyenkor a legjobb a legközelebbi mérkőzésen javítani, ami a hazai csapatnak, ha nehézségek árán is, sikerülni fog.

Kótaj (3.)–Szakoly (2.): – Megítélésem szerint a dobogó alsó két fokát hivatott eldönteni a mérkőzés. A pillanatnyi forma dönthet.

Napkor (8.)–Levelek (6.): – Három ellenfelet kell legyőzni: önmagunkat, a pályát és a Leveleket. Egyik sem egyszerű, de bízom csapatunkban, mert fontos három pontot lehet szerezni. (A mérkőzést Nagykállóban rendezik)

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Fabók István, az Újdombrád edzője

Vasárnap

Rohod (14.)–Gyulaháza (2.): – A vendégek a jelen állás szerint, erősebb játékerőt képviselnek. Bár egy vasárnapi erőleves „Gazdagon”, csodákra képes. (A mérkőzést Nyírmadán rendezik)

Pátroha (10.)–Nagyhalász (1.): – A csoport legstabilabb védelmének feltöréséhez , kell egy masszív hadsereg a hazaiaknak. Talán egy jó PIN-kód?

Kék (15.)–Vasmegyer (9.): – Az erősítéseket figyelembe véve, mindkét csapatnál minimális elvárás a győzelem. Így bármi megeshet.

Demecser (11.)–Záhony (5.): – Az ellenfél erőfocija ellen taktikusan kell játszania a hazaiaknak. De tudjuk, ezelőtt iksznél már buli volt.

Vaja (6.)–Nyírkarász (4.): – A vár biztonságot nyújtó ölelésében nagyon nehéz pontot szerezni. De ez egy jó Nyírkarásznak sikerülhet.

Gávavencsellő (8.)–Pap (13.): – Ha a vendégeknél a piócás ember kitalál valamit, akkor lehet meglepetés is. Ellenben sima hazai.

Újdombrád (7.)–Ajak (3.): – Nem tévesztenek meg Szanyi Jani barátom utóbbi nyilatkozatai, nagyon jó csapat az ellenfelünk. Nagyon bízom a fiúkban, hogy átérzik a mérkőzés súlyát. Ha mindenki a maximumot nyújtja, akkor eredményesek lehetünk.

Szabadnapos: Fényeslitke.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Szilágyi Bertalan, a Vásárosnamény edzője

Szombat

Milota (9.)–Kölcse (8.): – A Milota masszívnak tűnik, a vendégcsapatnak pedig van néhány túlképzett játékosa. Ha ők felveszik az osztály ritmusát, bárki ellen nyerhetnek.

Beregdaróc (10.)–Nyírmeggyes (14.): – A vendégek legutóbb bravúros győzelmet arattak, ebből kell(ene) még sok, hogy bent maradjanak,

Vámosoroszi (5.)–Tarpa (2.): – Itt csak a vendégeknek van vesztenivalója. (A mérkőzést Fehérgyarmaton rendezik)

Mátészalkai MTK (4.)–Szatmárcseke (12.): – Fix egyes.

Vásárosnamény (3.)–Tisztaberek (1.): – A Berek a megye kettes mezőny egyetlen veretlen csapata, ami mindenképpen tiszteletre méltó. Ennek ellenére akár hazai pályán, mind idegenben a győzelem igényével lépünk pályára. Ez így lesz most is.

Vasárnap

Mérk-Vállaj (15.)–Túrricse (11.): – A hazai csapat próbál menekülni, van is rá esélye.

Tunyogmatolcs (13.)–Vitka (16.): – A vitkai „szomszédok” az elmúlt héten elbaltázták az utolsó lehetőséget, így most már nehéz lesz megkapaszkodni.

Tiszakóród (6.)–Nyírcsaholy (7.): – A két azonos képességű csapat találkozója háromesélyes.

Ezek is érdekelhetik