Sport

2014.03.10. 13:28

Tornasport vezetők az Eötvös iskolában

Nyíregyháza - Nyíregyházára látogatott Guczoghy György, aki az egyik legfiatalabb felnőtt Európa-bajnok tornászunk, és aki a legtöbb pontot érte el világversenyeken.

Nyíregyháza - Nyíregyházára látogatott Guczoghy György, aki az egyik legfiatalabb felnőtt Európa-bajnok tornászunk, és aki a legtöbb pontot érte el világversenyeken. A moszkvai olimpia lólengésben bronzérmes sportolója jelenleg szövetségi utánpótlás-vezetőként dolgozik. Nem véletlen, hogy a hétfői látogatáson egy beszélgetés idejére, az őt elkísérő Láng Géza, Sport 21 projekt vezetővel, és Draskóczy Imre női szövetségi kapitánnyal az Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium tornatermében, a ló mellett álltak meg.

Itt elhangzott, hogy miután az iskola a tornasport bázisiskolája, a tehetségek gondozásában kiemelten fontos azoknak az ismereteknek az átadása, ami később arra da lehetőséget, hogy a fővárosban eddzék tovább a jövő olimpikonjait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!