Sport

2014.04.27. 10:31

Csak a nagyoknak sikerült, a kicsiknek nem

 Nyíregyháza - Szombaton délután az örökösföldi műfüvön léptek pályára a Bozsik Akadémia kiemelt bajnokságban szereplő focistái.

 Nyíregyháza - Szombaton délután az örökösföldi műfüvön léptek pályára a Bozsik Akadémia kiemelt bajnokságban szereplő focistái. A Vasas ellen mindkét csapat számára fontos lett volna a győzelem, az U 21-es teljesítették is az elvárast. Már az első félidőben 2–0-ra vezettek a nyíregyháziak két öngóllal és az bár a szünet után mezőnyfölényben játszottak a fővárosiak, az eredmény nem változott. Az U 17-eserkne már nem volt szerencséje, hiszen bár egy félóra elteltével Kovács László révén előnyhöz jutottak, a játékrész hajrájában egyenlített a Vasas, majd a második félidőben fordított is.

A bennmaradás szempontjából fontos meccsen így csak három pontot szereztek a nyíregyháziak, míg a nagy rivális Illés Akadémia mindkét csapatával vendégként győzte le az MTK együtteseit, így hat pontot szerzett. Ezzel a még bennmaradást jelenti 14. helyen négy pont az előnye a Bozsik Akadémia előtt.

KM-ML

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!