Sport

2014.04.18. 11:32

Egységben lehet a bátori erő

Tiszaújvárosban is ki-ki mérkőzésre számít a kispadtól eltiltása miatt távollévő nyírbátori edző, Márton István.

Tiszaújvárosban is ki-ki mérkőzésre számít a kispadtól eltiltása miatt távollévő nyírbátori edző, Márton István.Átugrik a szomszédos Borsodba, Tiszaújvárosba a Nyírbátori FC, hogy az NB III. Keleti csoportjában megmérkőzzön tabellaszomszédjával. A bajnokság során nem mindig volt ez így, de a bátoriak immár megelőzik a tavasszal kissé halovány teljesítményt nyújtó szombati házigazdájukat.

– A hetedik helyezésünk stabilizálása, illetve a hosszú veretlenségi sorozatunk megóvása ennek a mérkőzésnek a tétje – mondta Márton István, a nyírbátoriak edzője, aki eltiltása miatt ezen a mérkőzésen nem ülhet le csapata kispadjára, és segítője, Tuska János helyettesíti majd. – Döntetlen esetén magunk mögött tartanánk a Tiszaújvárost, ha pedig nyernénk, akkor négy ponttal megléphetnénk tőle. Nem téveszt meg bennünket, hogy kisebb gödörbe került az ellenfél, hiszen évek óta együtt játszó, rutinos csapatról van szó, amelyet tapasztalt edző is irányít.

Most talán ők vannak abban a fázisban, amiben mi még az ősszel, vagyis keresik az ideális csapatukat, erre utal, hogy többféle játékrendszert is bevetettek az elmúlt időben. Itthon igazi ki-ki mérkőzést játszottunk velük, és tudva azt, hogy remek támadóik vannak, fontos lesz számunkra a stabilitás, amiből kiindulva szeretnénk gyors támadásokat vezetni és helyzeteket kialakítani.

(A teljes cikk elolvasható a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 19-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!