Sport

2014.04.11. 08:52

Görcsoldó gólokra várnak Bátorban

A döntetlenek után első tavaszi hazai győzelmére készül az NB III-as csapat a Jászapáti ellen.

A döntetlenek után első tavaszi hazai győzelmére készül az NB III-as csapat a Jászapáti ellen.Az elmúlt kilenc fellépésén ugyan nem kapott ki a Nyírbátori FC, de mivel az öt tavaszi meccse közül csak egyet nyert meg, a tabellán látványosan nem lépett előre az egyetlen megyebeli NB III-as csapat. Talán majd szombaton, amikor 16.30-tól a Jászapáti lesz a vendég Bátorban.

– A Jászapáti nem nyert, mi viszont még nem veszítettünk ebben az évben, remélem, nem most szakadnak meg a sorozatok – mondta Márton István, a nyírbátoriak edzője. – Mivel jó esély van arra, hogy a mi csoportunkból kerül ki a legrosszabb tizenharmadik helyezett, ezért ellenfelünk valódi élet-halálharcot vív a kiesés ellen, így elszánt csapat elleni mérkőzésre készülünk. Az is igaz, hogy az eddigi döntetlenek után éppen ideje lenne már, hogy hazai pályán is nyerjünk, ehhez a kapu előtti határozottságban kell javulnunk. A héten kicsit görcsösnek tűnt a társaság, ezért ennek oldására helyeztük a hangsúlyt, persze a gólok és a győzelem lenne az igazi orvosság.

(A teljes cikk elolvasható a www.kelet.hu oldalon és a Kelet-Magyarország 2014. április 12-i számában.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!