Sport

2014.04.01. 13:39

Kétszer is maradt a bronzérem

A nyírbátori csapat és egyéniben Majoros Bence is harmadik lett a hétvégi kiemelt versenyeken.

A nyírbátori csapat és egyéniben Majoros Bence is harmadik lett a hétvégi kiemelt versenyeken.Az alapvető elvárásoknak megfelelően szerepeltek a nyírbátori fiú asztaliteniszezők az ifjúsági csapatbajnokságon és az egyéni MOATSZ-kupán. Ez annyit tesz, hogy mind a csapat, mind pedig egyéniben Majoros Bence bronzérmet nyert.

Némi bravúrral az érmek lehettek volna fényesebbek, persze csapatban már a négy közé jutás kiharcolása sem volt egyszerű, a Budaörs elleni mérkőzésen a négyből két meccset döntő szettben kellett hozzá megnyerni. A Jászkun Volán elleni elődöntőben pedig a másik oldalon Szudi Ádám klasszisa döntött, így maradt a bronzérem.

Egyesben Tóth Gábor és Majoros Bence a ranglistahelyezésének megfelelően bekerült a legjobb 16, illetve a négy közé. A fináléba jutásért Majoros „ezredik” meccsét vívta a budaörsi Ecseki Nándorral, és 2:1-es előnyénél a negyedik szettben 9:6-ra vezetett, ám ez a játszma elúszott, miként a következő kettő is. Tehát újfent maradt a bronz, vigasznak pedig megtette, hogy az ezen a héten a felnőtt válogatottal edzőtáborozó Bence a verseny későbbi győztesétől szenvedett vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!