Sport

2014.04.16. 11:42

Márton Istvánt helyettesíteni kell Tiszaújvárosban

A nyírbátori NB III-as csapat edzője távol lesz tanítványaitól a következő bajnoki mérkőzés ideje alatt.

A nyírbátori NB III-as csapat edzője távol lesz tanítványaitól a következő bajnoki mérkőzés ideje alatt.Egy bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott Márton István, a Nyírbátori FC edzője, akit csapata szombati, Jászapáti elleni NB III-as mérkőzésén (2–0) küldött el a kispadtól Csonka Bence játékvezető. A tréner álláspontja szerint semmi olyan nem hangzott el a szájából, ami sértő lett volna, ráadásul korábban nem volt elmarasztalva, így súlyosnak tűnik a büntetés.

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága által meghozott döntés értelmében a szakvezető a soron következő, Tiszaújváros elleni idegenbeli mérkőzésen nem foglalhat helyet csapata kispadján, a mérkőzés előtt 45 perccel, utána fél órával nem léphet be az öltözőépületbe, és a kispadtól legalább húsz méteres távolságból, kell követnie a játékot. A kialakult helyzetben Márton Istvánt segítője, a csapat kapusedzője, Tuska János helyettesíti majd Tiszaújvárosban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!