Sport

2014.04.12. 14:26

Szomszédvári derbi a nánásiakkal

Nyíregyháza - A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szeretné folytatni a jó sorozatot.

Nyíregyháza - A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza szeretné folytatni a jó sorozatot.

Az elmúlt hétvégi szünet után folytatódik a pontvadászat az NB I.B-és férfi kézilabda bajnokságban. A Nyír-Flop Holding Nyíregyháza együttese vasárnap este hazai környezetben játszik szomszédvári derbit a Hajdúnánással. A nyíregyháziak a tabella harmadik helyén várják a mérkőzést, a hajdúságiak az utolsó előttiről.

– Vegyes érzéseim vannak- kezdte a beharangozó beszélgetést Varga Zsolt, a nyíregyháziak szakmai igazgatója. Az elmúlt időszakban sérülések és betegségek tizedelték a csapatot, ennek tükrében jól jött a bajnoki szünet. Abból a szempontból viszont nem, hogy lendületben volt a csapat, hiszen zsinórban hat mérkőzést nyertünk. nagyon remélem, hogy vasárnap folytatjuk az idei jó szereplést, ami nem lesz könnyű. A nánásiak a kiesés ellen menekülnek, így bizonyára a mindent megtesznek majd a sikerét. Úgy vélem felkészültünk a játékukból, és amennyiben megvalósítjuk az elképzelteket, akkor megszerezzük újabb győzelmünket- így Varga Zsolt.

A hajdúságiaknál lesz ismerős, hiszen a iránytó-átlövő Oláh Barnabás, a kapus Felföldi Róbert és a szélső Fülöp Gábor is játszott nyíregyházi színekben.


Nagy Gábor megyei koordinátorként dolgozik, sokrétű feladatot lát el. tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!